Forsendelse og Retur

Forsendelse

Vi sender alle pakker med GLS og hvis du bestiller inden kl. 12 mandag-fredag, afsender vi pakken samme dag. 

Vi tilbyder gratis fragt uanset ordreværdi og -størrelse.  

Når du har gennemført din ordre, modtager du en email med ordrebekræftelse og senere en mail med trackingnummer så du kan følge din ordre. Bemærk at der kan gå flere timer inden du kan følge din pakke på GLS hjemmeside.

Ombytning & Returnering

Bisgaardwomen.dk yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og bruge den forudbetalte returlabel i kassen. Ved brug af returlabel trækkes der automatisk 39,- DKK fra returbeløbet.

Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand og i samme emballage som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen som i en fysisk butik. Returvarer skal returneres i original emballage og med retursedlen.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler til det kreditkort, som varerne er betalt med.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsret betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 2 år efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af en reklamation. Ved reklamation, fejl og mangler eller udebleven leverance kontakt venligst vores kundeservice på telefonnummer eller email:

Når du returnerer varen, bedes du udfylde og vedlægge retursedlen. Du kan som forbruger kræve en ny vare fremsendt som erstatning. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at ombytningen ikke medfører urimelige omkostninger for bisgaardwomen.dk.

Priser ved værdiforringelse

Manglende eller beskadiget originalemballage 50,- DKK
Returnering af brugte sko

 

Afhængig af stand

Værdi forringet med 30-90%